Fresh Mint Mix

Champagnesorbet Fresh mint mix Florigrow

Fresh Mint Mix

Heerlijke mix van verse muntkruiden speciaal gekweekt en geselecteerd om ten volle te genieten van uw thee, salades, desserten.

Mélange supérieur des plantes aromatiques de menthe qui sont cultivées et sélectionées pour vous laisser savourer vos tasses de thé, salades, desserts.

asteful mixture of fresh mint herbs which are cultivated and selected especially for you to enjoy fully your cups of thea, salads, desserts.

Champagnesorbet Fresh mint mix Florigrow

Champagnesorbet

Warm het water lichtjes op en voeg de suiker toe. Los de
suiker op in het water. Voeg de champagne toe en laat alles
rustig afkoelen. Zet de sorbet in de diepvries. Klop het geheel om het uur eens goed op. Na een uur of 6 vriezen is de sorbet klaar.
Het mengsel moet vast zijn, maar niet hard. Werk af met
verschillende muntblaadjes toe.

Sorbet de champagne

Chauffez l’eau et ajoutez le sucre. Faire dissoudre le sucre. Ajouter le champagne et laisser refroidir. Placer le sorbet dans le congélateur. Battre chaque heure.
Le sorbet est prêt après 6 heures. Le mélange doit être ferme et donc pas trop dur. Garnir avec quelques feuilles de menthe.

Champagne sorbet

arm up some water and add some sugar. Melt the sugar and add the champagne and let it cool down. Put the sorbet in the deep freezer and shake up every hour. The sorbet is ready after 6 hours in the freezer. The sorbet has to be steady, but not rigid. Give a finishing touch with some different mint leaves.