Over ons

Zowel de familie Vangenck als de familie Peters hebben hun wortels in de tuinbouw. Een tiental jaar geleden besloten we om samen te werken en een duurzaam tuinbouwcomplex te realiseren. Maximaal voordeel op het vlak van milieu en maatschappij was de doelstelling van de samenwerking. Het nieuwe, geavanceerde serrecomplex werd uiteindelijk geopend in 2014. Er wordt een breed assortiment perkplanten geteeld. Denk aan viooltjes, anjers, chrysanten, geraniums, ranonkels … het zijn slechts enkele soorten uit het brede en variërend assortiment.

Het serrecomplex wordt voor twee derde verwarmd op gas. De overige tienduizend vierkante meter is zogenaamd koud glas. Voorts wordt er veel aandacht besteed aan het waterverbruik. Er is een regenwateropvang van tienduizend kubieke meter. Het regenwater loopt via een eb- en vloedsysteem door de serres.

Florigrow biedt werk aan tien voltijdsen. In de drukke periodes zijn er ook een tiental seizoenarbeiders aan de slag.

Florigrow over ons bloemen
Onze Werkwijze

In onze moderne kwekerij kweken wij jaar rond een uitgebreid assortiment perkplanten en kruiden. Ons assortiment wordt met zorg samengesteld en bevat de beste genetica van diverse veredelaars. De faciliteiten van onze kwekerij en de vakbekwame medewerkers zijn erop ingericht om elk seizoen opnieuw de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor het vullen van uw perkplanten schap!

Persoonlijk contact

Mathieu Vangenck, Stefan Peters, Dave Vangenck en de andere medewerkers staan altijd voor u klaar. Vragen en orders worden persoonlijk in ontvangst genomen en met grote zorg en precisie behandeld. Op deze manier kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit van onze producten en dienstverlening waarborgen.

Wilt u meer weten over de producten van Florigrow?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen, te mailen of door het invullen van het contactformulier. U kunt natuurlijk ook bij ons langs komen. De koffie staat voor u klaar!
Neem contact op!

Ons team

Dit zijn de personen die altijd voor uw klaar staan. U kunt direct contact met een van ons opnemen door het nummer te bellen onder de desbetreffende persoon of een e-mail sturen.
Kwekerij Florigrow over ons

DAVE VANGENCK
Mede-eigenaar / verkoop

Dave is eerste aanspreekpunt voor klanten en een van de mede-eigenaren van Florigrow.

vangenck@pandora.be

STEFAN PETERS
Mede-eigenaar bedrijfsprocessen

Stefan is verantwoordelijk de diverse processen binnen het bedrijf en een van de mede-eigenaren van Florigrow.

florigrow@telenet.be

MATHIEU VANGENCK
Mede-eigenaar teelt

Mathieu is verantwoordelijk voor de teelt en een van de mede-eigenaren van Florigrow.

florigrow@telenet.be

Florigrow over ons footer